Dragona patufa llinars
1697
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1697,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Dragona patufa llinars

About This Project

Rèplica de la dragona patufa de Llinars del Vallès.

La nova figura està feta amb fibra de vidre i resina de polièster, mesura 8 metres de llarg i té el cap articulat. A diferència de la seva antecessora aquesta figura té el coll amb el cap i la cua desmuntables, cosa que facilita el seu transport.
La figura ha estat emmotllada de l’anterior, a excepció del cap, aquest s’ha modelat de nou per augmentar una mica la mida per fer-lo més proporcionat al cos i també per marcar-ne més totes les formes i enriquir així l’escultura. La Patufa llença aigua per la boca i al seu interior hi té dos dipòsits amb una capacitat total de 400 litres. La figura es desplaça amb rodes i els seus portadors la fan desplaçar des del seu interior lloc des d’on també dirigeixen el cap i controlen el llançament d’aigua. Per tal de millorar la visibilitat dels portadors la dragona incorpora una petita càmera la qual a través d’una pantalla ubicada al seu interior els portadors tenen un angle de visió molt gran.

Category
Bestiari